Autójavítás - Karosszériajavítás - Fényezés - Autókozmetika - Kárügyintézés

Autójavítás - GARANCIÁVAL!

Minden típusú személy és tehergépjármű (7,5 tonna, 4 méteres magasságig!) javítását vállaljuk! Cégünknél négy kocsibeállásban, oszlopos emelővel, a műszaki vizsgára való felkészítéstől kezdve, a karbantartásokig, olajcseréig (VALVOLINE minőséggel), villamossági szerelésekig minden műveletet elvégzünk gépkocsiján.
Vállaljuk klímák ellenőrzését, javítását, fertőtlenítését, újrafeltöltését.
START-szerviz szolgáltatások.

 

 01.jpg  01.jpg 01.jpg 01.jpg

Karosszériajavítás - GARANCIÁVAL!

Karosszériajavításnál minden típusú személy és tehergépjármű javítását vállaljuk. Szakképzett, több éves gyakorlattal rendelkező karosszérialakatos kollégáink végzik a munkákat, akiknek minőségi munkája után rögtön el tudjuk végezni az autó fényezését. Huzatópaddal (Car-O-Liner Mark 5) és műanyaghegesztő berendezéssel is rendelkezünk. Huzatópadunkon bérhuzatást is vállalunk rövid határidővel!

 01.jpg 01.jpg 01.jpg 01.jpg

Fényezés - GARANCIÁVAL!

Minden típusú személy és tehergépjármű fényezését vállaljuk! A kiváló minőség elérése érdekében a munkákat a legmodernebb Blowtherm fényezőfülkében végezzük, ahol a BASF körtnyezetbarát R-M vizes technológiáját és a CAR-SYSTEM VOC segédanyagait használjuk. A munkafolyamatok és a száradás meggyorsítása érdekében IRT-400 infraszárítót használunk, amivel a későbbi beapadásokat is el tudjuk kerülni!

   01.jpg 01.jpg 01.jpg 01.jpg

                                       carsystem.hu carsystem.hu

Külön festékkeverő helyiséggel rendelkezünk, ahol számítógépes festékkeverő rendszer teszi lehetővé a tökéletes színárnyalatok kikeverését.

Tehergépjárművek fényezése 4 méteres magasságig és 11 méteres hosszúságig!

Autókozmetika

Gépkocsijának ápolása fontos. Mi elvégezzük külső-belső takarítását, karbantartását.
A polírozást a legfejlettebb 3M felületkezelő technológiával végezzük, mely tartós védelmet és fényt biztosít autójának.
Lehetőség van a "HOZOM-VISZEM" szolgáltatásra.

01.jpg 01.jpg 01.jpg

 

Gépjárműkárügyintézés

   

Az Önök rendelkezésére állunk teljeskörű gépjárműkárügyintézéssel, helyben kárfelvétellel.

Szerződéses biztosító partnereink, az Allianz Hungária és a General Biztosító Zrt. révén a JAVÍTÁSI KÖLTSÉGEKET ÁTVÁLLALJUK, így Önt ez nem terheli a kárösszeg kifizetéséig.

Kárfelvételkor bemutatandó dokumentumok listája (->PDF)